دانستنیهای کانادا


کانادا کشوری است در شمال قاره امریکای شمالی که از ده استان و سه قلمرو تشکیل شده است . دومین کشور پهناور جهان که از نظر مجموع مساحت و چهارمین کشور پهناور از نظر مساحت خشکی میباشد اما تنها حدود 40 میلیون نفر جمعیت دارد. مرز مشترک کانادا با ایالت متحده بلندترین مرز زمینی در جهان است و پایتخت این کشور اتاوا جایی که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد بزرگ ترین شهرهای آن به ترتیب تورنتو ، مونترال و ونکوور میباشند. کانادا یکی از زیباترین کشورهای دنیاست و مناظر طبیعی و گردشگاه های حفاظت شده این کشور در دنیا بی نظیرند. کانادا با داشتن بزرگترین مجموعه دریاچه ها و رودخانه های پر خروش آب شیرین در دنیا و هزاران کیلومتر مربع جنگل های دست نخورده همیشه به عنوان میراث زیست محیطی دنیا شناخته شده است و وسعت زیاد آن ، بارندگی کافی و بهره برداری مناسب، باعث شده از نظر تولید و صادرات محصولات کشاورزی و منابع طبیعی، در جایگاه بالایی قرار گیرد.

تراکم جمعیت


بنابر آمار سال 2008، کانادا با توجه به وسعت زیادش جمعیت کمی دارد، به طوری که، در هر کیلومتر مربع از خاک آن، به طور متوسط، 2/3 نفر زندگی می کنند (دویست و نوزدهمین کشور). تراکم جمعیت در نقاط مختلف این کشور، متفاوت است. بیشتر کانادایی ها در شهرهای جنوبی زندگی می کنند و حدود سه چهارم از جمعیت این کشور در 300 کیلومتری مرز آمریکا ساکنند. بزرگ ترین مراکز شهری در ایالت های کبک و اونتاریو می باشند که حدود دو سوم از کل جمعیت کانادا را در خود جای داده است. در چند سال اخیر، جمعیت کانادا به سمت غرب کشور متمایل شده است. ایالت های بریتیش کلمبیا و آلبرتا از این تغییر محل، سود برده اند و رشد جمعیت بسیار خوبی داشته اند. کانادا بالاترین میزان پذیرش مهاجر را در جهان دارد.

حکومت کانادا


ساختار حکومت در کانادا از پادشاه یا ملکه بریتانیای کبیر، دولت محوری فدرال، دو مجلس سنا و عوام، دولت های ایالتی و فرماندار کل (به عنوان نماینده ملکه الیزابت)، تشکیل شده است. رأی دهندگان کانادا و شهروندان نیز در قاعده این هرم قرار می گیرند.حکومت کانادا دموکراتیک فدرال هست و توسط دو بخش حکومتی استانی و کشوری ادراه میشود در سطح فدرال، زبان رسمی آن، هم انگلیسی و هم فرانسوی است. نوع حکومت در استان‌ها، فدرالیسم با درجه خود مختاری، بیشتر از دولت فدرال است که این خود مختاری در نوع حکومت قلمروها کمتر به چشم می‌خورد.

اقتصاد کانادا


کانادا یکی از ثروتمند ترین کشورهای جهان است و اقتصاد ان از تنوع و گوناگونی فراوانی برخوردار است و از نظر رتبه بندی رده یازدهم بزرگترین اقصاد جهان را در سال 2015 به خود اختصاص داد. کانادا عضوی از سازمان مشارکت اقتصاد و توسعه OECD و گروه هشت است . این کشور دارای اقتصاد بازار آزاد است که نسبت به ایالات متحده وابستگی بیشتری به دولت دارد، ولی مداخلات اقتصادی دولتی آن کمتر از اکثر کشورهای اروپایی است. کانادا از قدیم الایام، نسبت به کشورهای همسایه جنوبی اش از سرانه رشد ناخالص کمتری برای محصولات داخلی خود برخوردار بود، که بدین ترتیب ثروت ناخالص ملی به صورت برابری در میان مردم توزیع شده است، که با این وجود این میزان رشد اقتصادی نسبت به رشد اقتصادی اروپای غربی بیشتر است. بزرگترین رابطه اقتصادی بین کاندا و امریکا برقرار است و به دلیل نزدیکی جغرافیای بین دو کشور این روابط بسیار گسترده است . بیشترین شرکت های تولیدی کانادا در دو استان کبک و انتاریو قرار دارد و از مهمترین تولیدات این کشور میتوان به صنایع خودرو سازی ، صنایع غذایی ،گندم ، دانه ای روغنی ، چوب کاغذ تولیدات فلزی صنایع شیمیای و نفت،... اشاره کرد .

آب و هوا


آب و هوا در کانادا به طور کلی سرد است بجزء در بخش جنوب غربی جایی که استان بریتیش کلمبیا و شهر ونکور در ان قرار دارد که معتدل ترین هوای کانادا را دارد . هوای این منطقه شرجی است و باران و روزهای ابری از ویژگی های آن است. این آب و هوا طبیعتی بسیار دل انگیز برای این منطقه فراهم آورده که ترکیبی از کوه و اقیانوس و گونه های گیاهی متنوع چشم هر بیننده ای را محسور می کند.

دولت کانادا مهاجران را بنا به یکی از این دلایل انتخاب می کند:


  • پیوستن به خانواده و اقوام نزدیک با مهاجرت به کانادا
  • مسایل بشردوستانه در مورد پناهندگانی که نیاز به اسکان مجدد دارند؛
  • دلایل اقتصادی و علمی مهاجران، بیشتر در مناطق شهری بزرگ، مانند تورنتو، ونکووِر و مونترال ساکن می شوند

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در گلدن آکادمیک تماس برقرار نمایید .
تماس با ما
949-969-6000 (001)  949-910-6269 (001)

info@goldenacademic.com

فرم ارزیابی

خدمات شرکت
تمامی حقوق برای وبسایت Golden Academic محفوظ می باشد. 1396