هزینه های زندگی درآمریکا

هزینه های زندگی بسته به موقعیت مکانی و شیوه زندگی، متفاوت است اما مجموعا با همه کشورهای مرفه فرق چندانی ندارد. اقلام مصرفی مانند غذا و لوازم زندگی به اندازه کافی در اختیار تقریبا تمامی اقشارهست. البته گستره متفاوتی از کیفیت وجود دارد و برخی از برند ها فقط در دسترس اقشار مرفه است. بین مرفه ترین و فقیرترین افراد تضاد طبقاتی زیادی وجود دارد.
بیشتر مناطق آمریکا امن هستند. اما در مناطق فقیر نشین، نرخ جرایم بالاتر است. هزینه های زندگی در شهرهای بزرگ بیشتر از شهرهای کوچک است و مسکن حجم بیشتری از هزینه ها را به خود اختصاص می دهد.
هزینه زندگی درآمریکا بطور سالانه حدود 12000$ دلار است. این مقدار همراه با همسر حدود 5000$ دلار در سال و برای هر فرزند 4000$ دلار دیگر افزوده می شود. بیمه درمانی در آمریکا مهم است و حدود هزینه آن حدود 3500$ تا 4000$ دلار در سال، برای یک خانوار است.

مسکن

بهتر است در بدو ورود از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه یا از خدمات یک اتاق در یک خانه (home stay) و یا از هاستل ها و مسافرخانه های ارزان ا استفاده کرد تا سر فرصت دنبال گزینه های بهتر مانند اجاره مسکن رفت. بهتر است از ایران و به صورت اینترنتی اقدام به اجاره سوئیت یا منزل نکنید. به طور معمول اجاره یک سوئیت 40 متری بین 500 تا 600 دلار در ماه است که بسته به انواع فاکتورها کمتر یا بیشتر میشود. فاکتورهایی چون مبله بودن یا نبودن، دوری یا نزدیکی به مترو و…. ضمنا داشتن یک همخانه برای تقسیم مخارج و تقویت مهارتهای ارتباطی انگلیسی نیز خالی از لطف نیست.

بیمه دانشجویی

به دلیل بالا بودن هزینه های درمانی در ایالات متحده، بیمه درمانی برای دانشجویان خارجی ضروری است. برنامه های بیمه معمولاً خدمات عادی چشم پزشکی و دندانپزشکی را تحت پوشش قرار نمی دهند. بسته به توافق های صورت گرفته بین دانشگاه و شرکت بیمه، بیمه نامه ها ممکن است «بیماری هایی که ازقبل وجود داشته اند» را تحت پوشش قرار دهند یا قرار ندهند. چنانچه از قبل بیماری دارید که فکر می کنید برای درمان آن نیاز به پوشش درمانی مداوم دارید، در این باره با مشاور دانشجویان خارجی دانشگاه خود صحبت کنید و از او بپرسید که هم برای خود و هم برای اعضای خانواده ای که شما را همراهی می کنند چگونه باید پوشش بیمه ای خریداری کنید.
حتی با وجود بیمه، باز هم باید انتظار هزینه های درمانی را داشته باشید، نظیر مشارکت درپرداخت هزینه های ویزیت پزشک و نسخه ها که البته سهم شما چیزی حدود 10 تا 20 دلار خواهد بود و مابقی را بیمه پوشش میدهد. مبلغ ماهیانه ای که برای بیمه میپردازید بسته به رینج خدمات آ« از 100 تا 500 دلار میباشد. معمولا دانشگاه ها بیمه های اولیه را برای دانشجویان فراهم میکنند اما درمورد بیمه های تکمیلی، خود فرد باید با یکی از شرکت های بیمه قرارداد ببندد و بهتر است تمام بندهای آن را با دقت مطالعه کرده و با مشاورین، مشورت کنید.

کار در داخل دانشگاه

درصورتیکه دانشجوی تمام وقت دانشگاه باشید می توانید بدون داشتن اجازه کار در داخل دانشگاه به عنوان محقق و یا دستیار حل تمرین کار کنید.

کار در داخل دانشگاه

درصورتیکه بخواهید در خارج از دانشگاه کار کنید باید شرایط این کار را داشته باشید. اولا باید دانشجوی تمام وقت باشید، ثانیا باید دانشجوی یکی از دانشگاههایی که عضو این طرح هستند باشید. لیست این دانشگاهها و آموزشگاهها در زیر آمده است. اجازه کار در خارج از دانشگاه به شما این امکان را می دهد که در هفته تا 20 ساعت کار کنید. برای گرفتن اجازه کار خارج از دانشگاه باید فرمهای مربوطه را پر و به اداره مهاجرت مراجعه کنید.

کار پس از اتمام تحصیل

کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار H1 نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده ، و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار را نخواهند داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در گلدن آکادمیک تماس برقرار نمایید .
تماس با ما
949-969-6000 (001)  949-910-6269 (001)

info@goldenacademic.com

فرم ارزیابی

خدمات شرکت
تمامی حقوق برای وبسایت Golden Academic محفوظ می باشد. 1396